FAQ

Verzending

 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

De levertijd is momenteel 1-2 werkdagen. Door de huidige drukte bij PostNL is het wel mogelijk dat je bestelling enige vertraging oploopt. We zorgen er wel voor dat je bestelling op tijd wordt verzonden.

 • Hoe worden de producten verzonden?

Bestellingen van 1 tot 2 zakjes worden altijd verzonden in een brievenbuspakket. Hierdoor hoef je er niet voor thuis te blijven. Bestellingen van 3+ zakjes worden vaak als een regulier pakket verzonden. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. 

 • Kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een track & trace code via de mail, zodat je je pakket kan volgen. 

 • Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn €2,99. De verzendkosten naar België zijn €4,99. Vanaf een bestelbedrag van €35 zijn de verzendkosten gratis. 

Producten

 • Bevatten de producten allergenen?

Onze producten bevatten geen allergenen.

 • Zijn de poeders geschikt voor kinderen?

Absoluut! De poeders bestaan uit natuurlijke ingrediënten, waardoor ze gewoon veilig zijn voor kinderen. Kinderen vinden het vaak heel leuk. Knalblauw smurfen-ijs (gekleurd met Blue Spirulina) is bijvoorbeeld heel populair bij kinderen.

 • Zitten er toegevoegde suikers in jullie producten?

Al onze natuurlijke kleurstoffen bevatten maar één ingrediënt. Er zitten dus geen toegevoegde suikers in onze producten.

 • Waarom bevatten de producten zoveel koolhydraten en kilocalorieën?

Dat er relatief veel koolhydraten en kilocalorieën in het product zitten, komt omdat het poeder gevriesdroogd is. Hierdoor is al het water uit het product gehaald, om het product tot poeder te verwerken en een lange houdbaarheid te geven. Omdat normale producten per 100 gram voor een groot deel uit water bestaan, zitten in dit product relatief veel koolhydraten en kilocalorieën. De portiegrootte van het product is slechts een theelepel, dit komt uit op slechts 2 gram, waardoor je bijvoorbeeld per portie Pink Pitaya poeder slechts 2.12 gram koolhydraten en slechts 11.35 kilocalorieën binnenkrijgt. 

 • Hoe kun je het product het beste bewaren?

Pink Pitaya poeder moet in de koelkast worden bewaard. Anders is het mogelijk dat het poeder uitdroogt. Door het in de koelkast te bewaren, voorkom je dit. De andere poeders kunnen op de koele, droge plek worden bewaard. Bijvoorbeeld in een keukenkast. 

 • Hoe lang zijn de producten houdbaar?

Op het moment dat je je bestelling ontvangt, is het poeder altijd minstens 6 maanden houdbaar. Is dit niet het geval? Dan sturen we kosteloos een nieuw zakje op.

 • Hoeveel heb ik nodig om iets te kleuren?

De portiegrootte is één theelepel. Dat betekent dat je eten of drinken een mooie kleur krijgt als je minstens deze hoeveelheid gebruikt. 

Garantie

 • Kan ik mijn geld terug krijgen als ik niet tevreden ben?

Zeker! We vinden het heel belangrijk dat iedereen tevreden is met onze producten. Mocht je niet tevreden zijn, dan krijg je zonder opgaaf van reden het volledige aankoopbedrag terug (inclusief verzendkosten) én mag je je bestelling gewoon houden!

 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier!

Dutch
Dutch
EUR €

[[recommendation]]

Dutch