Mijn verhaal

Hee! Ik ben Joey Fennema, de eigenaar van Fenitas.

Toen ik 12 was, ging ik op vakantie naar Zuid-Afrika. Toen ik terugkwam in Nederland, voelde ik me niet goed. Ik was misselijk en ik had heel veel buikpijn. Helaas ging dit maar niet over. Na vele ziekenhuisbezoeken, kwamen ze erachter dat ik in Afrika een virus had opgelopen. Dit virus was in mijn twaalfvingerige darm gaan zitten. Ik kreeg eindelijk medicijnen tegen dit virus, maar helaas duurde het bij elkaar jaren voordat ik volledig was hersteld.

Toen het virus uiteindelijk helemaal uit mijn lichaam was verdwenen, voelde ik me nog steeds niet goed. Ik had weinig vertrouwen in mijn lichaam en ik was heel bang om nogmaals ziek te worden. Ik koos ervoor om gezond te gaan leven om me beter te voelen, maar dit hielp helaas niet echt. Het kostte me heel veel moeite om deze levensstijl vast te houden en ik had er geen plezier in.

Omdat ik wel heel erg geïnteresseerd was gezondheid, begon ik met het volgen van foodbloggers op Instagram. Ik zag dat zij een levensstijl hadden waar ze van genoten. Ze aten kleurrijke smoothiebowls, avocado's en nicecream en voelde zich heel gezond.

Ik besloot om dit zelf ook te proberen. Ik kocht wat ingrediënten, een coconutbowl, een camera en ik begon iedere dag met een smoothiebowl. Ik maakte hier dagelijks een foto van en plaatste deze op Instagram. Ik voelde me veel beter nu ik eindelijk een levensstijl had die ik echt leuk vond. Daarnaast begonnen mensen me te volgen op Instagram.

Ik besloot om er een merk van te maken: Fenitas. Met Fenitas probeer ik ervoor te zorgen dat gezond leven leuk wordt!

Als je meer over mij wilt weten, of je persoonlijke verhaal wilt delen, stuur me een DM op Instagram via @fenitas.nl of @joeyfennema 

 

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal!

 

Je kunt de producten van Fenitas hier vinden!


  
×