Our story

 

Ben jij er ook klaar mee om iedere maaltijd met tegenzin te eten? Saaie yoghurt als ontbijt, een boterham met pindakaas als lunch en een smaakloze salade als avondeten. Dat is nou niet echt iets om blij van te worden. Het leven is toch veel te kort voor saaie maaltijden?

Wij vinden dat iedere maaltijd een feestje moet zijn! Met onze natuurlijke kleurstoffen kun je daar voor zorgen. Voeg één theelepel toe aan je eten en er volgt een enorme kleurexplosie.

 

Over de oprichter

Toen ik 12 was, ging ik met mijn ouders naar Zuid-Afrika. Ik had daar de tijd van mijn leven, maar toen ik terug kwam werd ik erg ziek.


Helaas ging dit niet echt over. Ik was jarenlang regelmatig ziek en heb op het hoogtepunt zelfs een half jaar lang bijna alleen maar in bed gelegen.

Ik ging alle ziekenhuizen van Nederland af om erachter te komen wat het was. Uiteindelijk bleek ik een virus te hebben opgelopen. Nadat ik hier medicijnen voor kreeg, werd ik snel beter.

Omdat ik had ervaren hoe vervelend het is als je je niet goed voelt, besloot ik om vanaf dat moment om mijn levensstijl te veranderen. Ik probeerde gezonder eten, maar ik merkte dat ik dat erg lastig vond.

Kiezen voor een saaie salade in plaats van een vette maaltijd is gewoon ontzettend lastig.

joey fennema
 
Tot ik op Instagram allerlei influencers tegenkwam die wél plezier hadden in hun gezonde levensstijl.

Zij maakte allerlei kleurrijke gerechten die er fantastisch uitzagen, heerlijk smaakte en óók nog eens super gezond waren!

Ik probeerde dit ook en merkte dat het op deze manier leuk werd om gezond te eten.

De keuze tussen een gezonde maaltijd of een vette hap werd veel makkelijker nu de gezonde keuze veel aantrekkelijker was.

Sindsdien is het mijn missie om gezond eten leuk te maken! Daarom ben ik Fenitas begonnen, zodat ik mensen kan helpen om van gezond eten een feestje te maken in plaats van een straf.

- Joey Fennema
Klik hier om naar de webshop te gaan!

 

Interview van RTL Z met de eigenaar van Fenitas voor het programma 'Humberto Onderneemt'

 

Reclamecampagne van bol.com

 

×